• 058/53.38.50

Vrije Tijd

Binnen onze pijler vrije tijd bieden we de deelnemers de kans om in onze ontmoetingsruimtes of in de regio Westhoek deel te nemen aan leuke vrijetijdsactiviteiten. Samen genieten van vorming, sport, hippotherapie, muziekfestivals, projecten, kookworkshops, ..., samen of alleen op reis. Binnen ons ruim aanbod, vind je zeker wat je zoekt.

Binnen de vrije tijd willen we de deelnemers een stek bieden waar ze elkaar kunnen ontmoeten, hun verhaal kwijt kunnen, zich kunnen amuseren. Een plek waar je gemakkelijk nieuwe mensen leert kennen.

We organiseren activiteiten overdag, 's avonds en in het weekend. We hebben ook speciale aandacht voor de senioren met een apart aanbod voor deze doelgroep.

Daarnaast luisteren we naar wat jij wil. De vrijetijdsco√∂rdinator gaat samen met jou op zoek naar de ontspanning of reis die bij jou past. Wil je aansluiten bij een bestaande club of vereniging? Dan zet de vrijetijdsco√∂rdinator met jou de eerste stap en stippelen we een trajectbegeleiding op maat uit. 

Heb je interesse, contacteer ons, stel je vraag en samen gaan we aan de slag.

Contacteer onze pijler 'vrije tijd'

U kan ons contacteren door volgend formulier in te vullen. Ik mail u dan zo spoedig mogelijk terug.

pijler Vrije Tijdverantwoordelijke Vrije Tijd
Bitterzoetlaan 5a,
8670 Oostduinkerke
058/53.38.59
Vul alstublieft het verplichte veld in.
Vul alstublieft het verplichte veld in.
Vul alstublieft het verplichte veld in.
Vul alstublieft het verplichte veld in.

100jaarderozenkrans

Entiteitslogo VAPH kl VAPH label Vergund door het VAPH 300dpi

Huize Rozenwingerd zoekt vrijwilligers


100jaarderozenkrans

 

Image
Cookies zorgen voor een betere gebruikerservaring op onze website. Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.