Voorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking

Voorziening voor volwassenen met een mentale beperking

Reisbeurs Rozenwingerd
vrijdag 22 november 2019 van 14u - 18u

reisbeursRozenwingerd2019(klik voor een grotere weergave)

Kerstwinkel 2019
vrijdag 13 december 2019 van 14u30 - 17u30
kerstwinkel2019
(klik voor een grotere weergave)

Missie

Huize Rozenwingerd biedt ondersteuning aan volwassenen met een verstandelijke beperking op gebied van wonen, werken en vrije tijd.

Ons engagement wordt gedragen door een christelijk geïnspireerde levensvisie, met open geest en respect voor elke levensgeschiedenis en overtuiging.

We werken in een sfeer van respect en gelijkwaardigheid waarin ruimte wordt gelaten voor initiatief, creativiteit, open dialoog en persoonlijke groei. Dit geldt zowel voor de bewoners als voor de medewerkers.

 

20170213 101023

 

Streven naar een kwaliteitsvol leven is onze dagelijkse zorg. We bieden een respectvolle, flexibele ondersteuning waarbij de persoon met een beperking centraal staat. Zijn noden, ondersteuningsvragen en wensen vormen het uitgangspunt van onze zorg. Deze ondersteuining gebeurt in dialoog en samenwerking met zijn sociaal netwerrk.

We realiseren onze opdracht met gemotiveerde en deskundige medewerkers die elk op hun werkterrein ‘warme zorg’ aanbieden, hun verantwoordelijkheid opnemen en samenwerken aan de kernopdracht van Huize Rozenwingerd.

 

 

 

Waar kan u ons vinden?

Afdrukken

Huize Rozenwingerd - Bitterzoetlaan 5a - 8670 Oostduinkerke - 058/53.38.50 | Disclaimer

Entiteitslogo VAPH klVAPH label Vergund door het VAPH 300dpi

We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. In onze disclaimer leggen we je verder uit welke data we verzamelen, hoe we die data verzamelen en wat we ermee doen.